Elevi suceveni la evenimente “Special Olympics”

Între 15 și 21 martie 2010, elevii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă „Sfântul Andrei” Gura Humorului au participat la manifestările sportive desfășurate în parteneriat cu Special Olympics România

 

Luni, 15 martie 2010, între orele 10-14, s-a desfășurat cea de a VI-a ediție a Campionatului național de tenis de masă „Special Olympics” rezervată elevilor cu dizabilități care sunt înscriși la cele patru școli speciale din județ. Competiția, organizată de C.S.E.I. „Sfântul Andrei” Gura Humorului în parteneriat cu Special Olympics România, a avut loc la Sala Polivalentă a Clubului Sportiv Școlar din localitate.
Au participat 70 de sportivi (băieți și fete) cu vârste cuprinse între 8 și 25 de ani, ce au concurat pe categorii de vârstă, sex și nivel de abilități sportive. Toți participanții au primit cupe, diplome și medalii oferite de Special Olympics România și DSJ Suceava.
Clasamentul pe echipe: locul I – echipa C.S.E.I. „Sfântul Andrei” Gura Humorului, locul al II-lea – C.S.E.I. Suceava, locul al III-lea – Centrul Școlar Câmpulung Moldovenesc, locul al IV-lea – Școala Specială „Sfântul Stelian” Rădăuți. Au acordat sprijin în organizarea și desfășurarea evenimentului IȘJ Suceava, DSJ Suceava, AREAS, DGASPC Suceava, Primăria Gura Humorului și Colegiul „Alexandru cel Bun” din Gura Humorului. Tuturor le mulțumim!
Vineri, 19 martie 2010, un grup de 4 sportivi, elevi în clasa a II-a la C.S.E.I. „Sfântul Andrei” Gura Humorului, a participat la faza regională a Campionatului național de fotbal – abilități individuale „Special Olympics”, care s-a desfășurat la Iași. Au fost însoțiți de antrenoarea lor, dna prof. Rodica Creț, și de dna învățătoare Cristina Danilov, care i-au susținut și felicitat la sfârșitul competiției pe Lazăr Florin, pentru locul I, pe Rusu Daniela, pentru locul al II-lea, și pe frații Franiuc Ilie și Nicoleta, care au obținut la egalitate locul al III-lea.
(Prof. RODICA CREȚ, C.S.E.I. „Sfântul Andrei” Gura Humorului)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: