Nu sunt bani suficienți pentru drumurile județene

 

Conducerea Consiliului Județean își manifestă lipsa de satisfacție față de fondurile pentru întreținerea, repararea și modernizarea drumurilor județene.
„Nu sunt mulțumit de fondurile la dispoziție. Am avea nevoie de mai mulți bani pentru drumurile județene, să le reparăm, să le refacem. Sper să găsim o soluție”, declară șeful executivului județean, Gheorghe Flutur. Una dintre aceste soluții ar fi, în opinia dlui Flutur, programul guvernamental „10.000 de km de drumuri județene”, care va fi repus pe tapet anul acesta. În cadrul acestuia, județul Suceava este pregătit să acceseze fonduri pentru 200 km de infrastructură rutieră de acest rang. „Guvernul anunță relansarea acestui program, iar noi suntem pregătiți cu 200 km de drumuri județene care să obțină finanțare în perioada următoare”, subliniază Gheorghe Flutur.
În acest an, în bugetul județean, pentru infrastructura județeană de drumuri, este prinsă suma de 87 milioane de lei, inclusiv pentru confinanțarea proiectelor POR, naționale sau cu altă formă de finanțare. Consiliul Județean administrează 1136,5 km de drumuri județene, dintre care 105,6 km cu îmbrăcăminte din beton, 367,8 km cu îmbrăcăminte asfaltică ușoară, 169,4 km drumuri modernizate, 372,7 km drumuri pietruite și 120,78 km drumuri de pământ.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI