Ape curate, măcar în fotografie

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apelor, “Apele Române” provoacă elevii la concurs foto

 

Direcția Apelor Siret lansează în aceste zile o provocare către elevii suceveni de toate vârstele, pasionați de fotografie.
Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, care se va sărbători în data de 22 martie, instituția organizează un concurs de fotografie cu tema „Apă curată pentru o lume sănătoasă”, concurs ce promite pentru câștigători premii tentante ca un laptop, o cameră foto digitală, ramă foto digitală.
Concursul se desfășoară în perioada 1 – 18 martie, până în data de 16 fiind perioada de înscriere a participanților și de trimitere a fotografiilor. Trei fotografii personale ce ilustrează tema propusă, împreună cu datele personale ale participantului (nume, prenume, vârsta, școala și un număr de telefon de contact) se pot trimite pe adresa de e-mail concurs@das.rowater.ro.
Pe data de 17 martie, juriul va delibera asupra câștigătorilor, ca pe 18 martie să fie oferite premiile.
Ziua Mondială a Apelor se sărbătorește din anul 1992 ca o inițiativă a Conferinței Națiunilor Unite asupra Mediului și Dezvoltării, desfășurată atunci la Rio de Janeiro. De 18 ani, fiecare țară încearcă să-și conștientizeze populația, o dată în plus, asupra importanței de a păstra apele curate. “Chiar dacă mai avem de parcurs un drum lung până când o să înțelegem cât de importantă este menținerea curată a apei, sunt convins că într-o zi vom ajunge la mentalitatea în care protejarea apei și a mediului înconjurător să devină o manifestare firească. Dorim ca acest concurs să fie un mod de a conștientiza și responsabiliza elevii, cadrele didactice și părinții în legătură cu problemele mediului în care trăiesc și învață”, a declarat Constantin Drăgănuță, directorul coordonator al Direcției Apelor Siret Bacău.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI