Analiză politică cu Poliția Rutieră

În urma unei „analizei politice”, acțiune inițiată de PD-L și organizată în cursul săptămânii trecute, s-au stabilit măsurile ce urmează să fie adoptate de Primăria Sucevei în colaborare cu Poliția Rutieră, pentru fluidizarea traficului rutier din municipiul reședință de județ.
Secretarul general al organizației, deputatul Ioan Balan, a declarat duminică că la efectuarea acestei analize au participat primarul Ion Lungu, președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, parlamentari PD-L de Suceava, reprezentanți ai Primăriei și șeful Poliției Rutiere Suceava.

 

Întrebat de ce a fost invitat șeful Biroului Poliției Rutiere la o analiză politică, parlamentarul sucevean a explicat că participanții la această dezbatere aveau nevoie de date tehnice pentru a putea decide.
Potrivit lui Balan, această analiză a fost necesară din cauză că Suceava este „într-un haos al străzilor desfundate”, cu „un trafic haotic” și că fiecare parchează unde dorește. „Lucrurile astea nu pot continua”, a subliniat deputatul PD-L, care a arătat că reprezentanții PD-L Suceava vor să-l sprijine pe primarul Ion Lungu. „Suntem în jurul lui Ion Lungu să-l sprijinim, să-i sprijinim proiectele”, a spus deputatul PD-L.
El a ținut să menționeze că partidele din opoziție critică sistematic situația străzilor și a traficului rutier din municipiu, fără să țină cont că aceasta este determinată de investițiile majore care se fac în reabilitarea sistemului de termoficare, a alimentării cu apă și canalizării. Deputatul democrat-liberal a arătat că, deși „circulația și străzile arată ca dracu”, această stare este determinată de faptul că se derulează programe, subliniind că preferă această situație decât liniștea din perioada când orașul era administrat de PSD și nu se făcea nicio investiție. „Peste câteva luni de zile situația va reveni la normal”, a spus Balan.
El a adăugat însă că vor începe lucrări în alte proiecte cu finanțare europeană, cum este cel de modernizare a centrului municipiului și cel de reabilitare a Cetății de Scaun. Totodată, el a mai anunțat că de astăzi încep lucrările de modernizare a drumului național care face legătura între municipiile Suceava și Botoșani.
Reprezentanții suceveni ai PSD și PNL au criticat în ultimele conferințe de presă starea străzilor din Suceava, apreciind că administrația locală nu a reușit să gestioneze corect proiectele de reabilitare a infrastructurii subterane, astfel încât aceste lucrări să afecteze cât mai puțin activitatea în municipiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: