Volei masculine

Patru echipe, în luptă pentru turneul semifinal

CSȘ Botoșani, VCM LPS Piatra Neamț, CSȘ Bacău și LPS Suceava sunt formațiile care își dispută în sala “Unirea” calificarea în penultima fază a competiției

 

La finele acestei săptămâni, sala “Unirea” din Suceava va fi gazda competiției decisive de calificare pentru zona de nord a Moldovei la turneul semifinal pentru Campionatul național de speranțe la volei masculin. La turneul sucevean vor fi prezente echipele VCM LPS Piatra Neamț, CSȘ Botoșani, CSȘ Bacău și LPS Suceava.
Meciurile vor începe în prima sesiune a zilei de sâmbătă și duminică dimineața de la ora 10.00, iar după-amiază de la ora 16.00. Gruparea LPS Suceava, pregătită de profesorii Puiu Ionescu și Vasile Moșuc, are șanse reale de calificare în penultima fază a Campionatului național de speranțe la volei masculin (13-14 ani).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI