Controale pe traseele județene de transport public

Se constată că există cazuri în care operatorii nu respectă traseele sau încălcă programul orar > Au fost sesizate inclusiv acte de piraterie > La volanul unor mașini pentru călători ar sta inclusiv conducători auto fără atestat!

 

Daniel Cadariu

În urma aspectelor sesizate în ultima perioadă Consiliului Județean Suceava cu privire la încălcarea legislației în domeniul transportului public intrajudețean de persoane, începând cu această lună vor fi efectuate controale pe traseele din județ.
Anunțul a fost făcut de vicepreședintele CJ Suceava, Daniel Cadariu, care a arătat că decizia a fost luată în urma întâlnirii avute cu reprezentanți ai Poliției Rutiere, Autorității Rutiere Române și ai compartimentului Transport Public Local din cadrul Consiliului Județean Suceava. „Aceste controale urmăresc atât verificarea sesizărilor cetățenilor, cât și modul în care firmele care efectuează transport intrajudețean de persoane respectă prevederile legale”, a spus Cadariu. Potrivit lui, s-a constatat că sunt cazuri în care operatorii nu respectă traseele, încălcă programul orar sau au fost sesizate chiar acte de piraterie, în sensul în care anumite mijloace de transport efectuează curse fără a îndeplini niciuna dintre condițiile legale, neavând autorizație de transport de persoane, licență de traseu sau conducători auto cu atestat.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: