Rădăuți

Autorii devastării cimitirului „Sfinții Mihail și Gavriil” au fost arestați pentru furt

 

Doi adolescenți, Miron Emanuel-Ilie, de 16 ani, și Miron Remus-Nelu, de 17 ani, originari din Atmagea – Tulcea, riscă să petreacă ani buni după gratii, ei fiind acuzați de furt calificat. Deocamdată, ei sunt ”cazați” în arestul IPJ Suceava, în detenție preventivă de 15 zile, conform hotărârii Judecătoriei Suceava.
În noaptea de 8/09.01.2010, în jurul orei 23, cei doi inculpați s-au deplasat din comuna Burla, la periferia municipiului Rădăuți, în zona numită Podul Vlădichii, la depozitul de anvelope aparținând SC Radburg SRL Marginea.
Prin forțarea și escaladarea unei ferestre, au pătruns în incinta biroului, de unde au sustras bani și aparatură electronică (laptop, unitate centrală, monitor, 3 telefoane mobile), în valoare totală de 9100 de lei.
Bunurile sustrase au fost ulterior depozitate la o locuință a familiei acestora din comuna Burla. Prejudiciul a fost recuperat parțial, urmare a percheziției domiciliare din 1.03.2010.
În noaptea de 14/15.02.2010, în jurul orei 24, cei doi inculpați s-au deplasat în municipiul Rădăuți, pe strada Bogdan Vodă, unde funcționează magazinul alimentar al SC ȘBN SRL Rădăuți. Prin folosirea a două scoabe metalice, inculpații au dislocat peretele confecționat din BCA din spatele magazinului, au pătruns în interiorul acestuia prin orificiul creat în perete, de unde au sustras produse alimentare și alte bunuri în valoare estimată de 3609 de lei.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI