La debut de primăvară calendaristică

Municipalitatea suceveană „intră în forță” la investițiile ISPA și de reabilitare termică a blocurilor

Conducerea municipalității reia seria comandamentelor pentru lucrările importante de investiții care se desfășoară în capitala de județ. Este vorba, în primul rând, despre cele din Programul ISPA de extindere și modernizare a rețelelor de apă și de canalizare, precum și de reabilitare a stației de epurare, lucrări care trebuie să se încheie la 31 decembrie.

 

În prezent, se intervine pe străzile Petru Rareș și Zamca, dar și pe Calea Unirii.
Primarul Ion Lungu spune că, încă din prima zi a lunii martie, „s-a intrat în forță” cu aceste investiții, societatea de construcții TMUBC, executant la alimentările cu apă, suplimentând deja forța de muncă de pe fronturile de lucru. „De pe 1 martie, intrăm în linie dreaptă cu lucrările de investiții. Reluăm și acele întâlniri săptămânale, pentru a fi cât mai operativi și a anunța din timp străzile care ar urma să fie închise sau acelea pe care se vor introduce limitări ale circulației”, subliniază edilul-șef, care precizează că societățile constructoare de pe Programul ISPA sunt optimiste în ceea ce privește încadrarea în dead line-ul de la finele anului.
În ceea ce privește reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, până la venirea sezonului rece execuția a fost terminată la 11 dintre imobilele din programul pe anul trecut. Altele 5 blocuri au ajuns doar până la stadiul de amenajare estetică a fațadei, lucrările urmând a fi reluate de zilele acestea.
Comandamentele cu proiectanții, constructorii, diriginții de șantiere, reprezentanții Poliției, firmelor de utilități și cu responsabilii compartimentelor de specialitate din cadrul executivului local au loc în fiecare zi de marți.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: