Atletism

Echipa CSM Suceava vrea aurul la naționalele de 20 km marș

La individual, lupta pentru primele două locuri se va da între sucevenii Silviu Casandra și Dragoș Neacșu, ambii având șanse să facă și baremul pentru Europenele de la Barcelona

 

Reșița va găzdui, pe 20 martie, ediția din acest an a Campionatului Național de Marș, 20 kilometri, competiție la care delegația suceveană vrea să adune cât mai multe medalii, atât la individual, cât și în concursul pe echipe, unde formația suceveană va fi alcătuită din Silviu Casandra (CSM Suceava), Dragoș Neacșu (CSM Suceava) și Florin Mucuță (CSM Suceava/CS Botoșani). Cum Casandra și Neacșu se bat pentru primele două locuri, iar Mucuță e campion național la tineret în această probă, echipa CSM Suceava are șanse mari să câștige medalia de aur în concursul pe echipe.
„Ne-am pregătit foarte bine și în mod normal ar trebui să nu avem probleme în a câștiga aurul în concursul pe echipe. Fiind însă vorba de o cursă de 20 km marș se pot întâmpla multe, dar noi sperăm că vom fi învingători”, a declarat Silviu Casandra, a cărui antrenamente sunt supervizate de Cristina Casandra, atleta număru 1 a județului nostru, care e însărcinată în luna a patra.
Practic cei doi soți au inversat rolurile. Dacă anul trecut Silviu era cel care se ocupa de pregătirea Cristinei, acum, după aflarea veștii că vor avea un copil, rolurile s-au inversat în familia Casandra.
La rândul lui, Dragoș Neacșu, sportiv antrenat de Radu Mihalescu, își dorește titlul național la 20 km marș, dar principalul adversar îi va fi Silviu Casandra. Cei doi trebuie să-și reconfirme și cei mai buni timpi de anul trecut, prilej cu care ar face baremul pentru Campionatul European din acest an, de la Barcelona.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI