Asociațiile de proprietari sunt scoase la curățenia de primăvară

Astăzi sunt convocați la primărie președinții și administratorii asociațiilor de proprietari

 

Începând de ieri, Primăria Suceava a inițiat o campanie de curățenie care se desfășoară pe întreaga rază a municipiului. Primarul Ion Lungu face cunoscut că acțiunea se desfășoară în două etape, prima dintre ele până la sărbătorile pascale din acest an, cea de-a doua încheindu-se înaintea datei de 1 mai.
Campania – aflăm – a demarat cu împrăștierea mormanelor de zăpadă și eliberarea trotuarelor de pojghițele de gheață și continuă cu montarea gardurilor de protecție a spațiilor verzi de pe lângă blocuri, distruse în urma intervențiilor la rețelele de apă și termoficare. La început de săptămână, conducerea executivului local anunță că a suplimentat și numărul echipelor care acoperă cu pavele gropile din carosabil, după această procedură urmând a se trece la vopsirea bordurilor și mijloacelor metalice de protecție de pe marginea drumurilor. Dl Lungu spune că, în funcție de evoluția vremii, în cea de-a treia decadă a lunii în curs s-ar putea trece și la intervenții cu bitum.
Astăzi, primarul i-a convocat la o întâlnire pe președinții și administratorii asociațiilor de proprietari, ei fiind antrenați în acțiune și trasându-li-se responsabilități în zonele lor de competență.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: