Portretele-robot ale suspecților, procesate judiciar mai ales în județele limitrofe Sucevei

Portretele-robot ale celor doi suspecți în cazul crimei de la Siret sunt procesate judiciar mai ales în județele limitrofe celui sucevean, Iași, Neamț, Botoșani, Bistrița-Năsăud, Mureș, Maramureș și Harghita, informează surse din cadrul IPJ Suceava. Documentele fotografice au ajuns, de altfel, la toate punctele de trecere a frontierei din țară.
 

Deși, teoretic, asasinii s-ar putea afla, la mai bine de o săptămână după comiterea crimelor, oriunde pe globul pământesc, nu e exclus, tocmai din aceste considerente (și orice variantă trebuie luată în calcul, fie ea și cât de puțin probabilă), ca ei să facă pe turiștii în aceste zone și să aștepte liniștirea apelor.
De reținut că, deși s-ar putea crede, dată fiind mediatizarea lor masivă prin presa scrisă și TV, că s-ar fi instituit o urmărire generală împotriva lor, portretele-robot nu pot figura la rubrica Urmăriți a IGPR. Desigur, ele au intrat prin forța împrejurărilor în posesia, respectiv atenția polițiilor din toată țara, însă procesarea judiciară de caz e cu totul altceva.
Pe 17 februarie 2010, în Siret, erau ucise, după un scenariu înfiorător, întâlnit în marile capitale ale crimei, Camelia Carmen Hrițcu, de 39 de ani, și Raluca Hrițcu, fiica acesteia, de 6 ani. Au fost trase 3 gloanțe, dintr-un soi de armă improvizată, două în ceafă – mamei, unu în tâmplă – micuței, amortizat printr-o pernă. Se merge (și) pe ipoteza că asasinii ar fi ucraineni.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: