Achiziție de ultimă generație la Policlinica Bethesda

Laser pentru tratamente vasculare, întinerire și frumusețe !

Policlinica Bethesda și-a extins gama tratamentelor de chirurgie vasculară, estetică și cosmetică, achiziționând un aparat Laser Cutera, unic în Moldova, în valoare de 120.000 de euro. “Achiziția acestui aparat a fost posibilă în urma deciziei guvernului de neimpozitare a profitului reinvestit – aceasta a fost o motivație.

 

Apoi m-am gândit că am fost nominalizat ca cetățean de onoare al orașului Suceava datorită contribuției mele în sistemul de sănătate și cel social, dar eu cred că am făcut totuși prea puțin și de aceea voi căuta să aduc sistemul de sănătate din județul Suceava la un nivel care să-mi facă cinste. Am avut o colaborare foarte bună cu băncile, care au fost foarte înțelegătoare și mi-au dat credit de circa 5 miliarde lei vechi, în condiții avantajoase și în termen corespunzător. Este un aparat Laser Cutera, cu multiple posibilități, este singurul din Moldova, iar în țară se mai găsesc 4, două fiind în București”, a precizat managerul Policlinicii Bethesda, dr. Ștefan Pușcașu.
Prin tratamentele cu Laserul Cutera, pacienții își vor putea rezolva varicele de pe picioare sau vasele plesnite de pe față, dar pot apela și la cele de întinerire a feței și de înfrumusețare.
“Laserul Cutera are foarte multe posibilități, fiind mai multe patologii în care poate fi folosit. În tratamentul leziunilor vasculare, de la nivelul feței și al membrelor inferioare, e ultima tehnologie laser folosită în întreaga lume. Tratează transcutanat, fără cicatrice și semne, și vase cu un diametru de 2-3 milimetri, care sunt rezolvate rapid. Ele sunt distruse și dispar imediat, cele mai mici, iar cele mai mari apar ca o mică umbră albăstruie. În urma tratamentului nu apar cicatrice și nici semne. Este o tehnologie nedureroasă, cu efect rapid, chiar imediat, iar pacientul poate pleca imediat acasă și își poate relua activitățile zilnice. Este nevoie după aceea să nu se expună la soare și să nu facă efort”, a spus medicul specialist în chirurgie plastică dr. Radu Petrea. Pentru astfel de proceduri, o ședință de 30 minute costă 100 euro.

Epilat permanent, lifting și peeling

Femeile, dar și bărbații care doresc să arate mai bine, să scape de mustață sau de părul de pe picioare pot apela la tratamentele cu laser, la prețuri care diferă de la caz la caz. Un epilat de mustață costă 40 de euro ședința, un epilat pe picioare costă 300 euro, liftingul e 500 euro ședința, la fel și peelingul facial.
“Aparatul poate fi folosit pentru tratamente de întinerire și înfrumusețare, la femei, cât și la bărbați, fiind mai multe metode, în funcție de problema tratată. Tratamentul este nedureros, poate fi făcut și într-o pauză de masă. Pot fi tratate ridurile fine, tenul îngroșat, pori dilatați, discromii, laserul poate rezolva problemele de textură și luminozitate ale pielii. Se poate face epilare definitivă, sunt mai multe tipuri de aparate care fac acest lucru, dar metoda aceasta e unică în lume și e foarte eficientă. Mai sunt tratamente pentru cuperoză, eficiente și comode”, a precizat dr. Ingrid Petrea, de asemenea chirurg plastician.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: