„Drumul lemnului”

Proiectul ar urma să ofere turiștilor un „adevărat periplu al lemnului”, începând de la scoaterea lui din pădure cu ajutorul cailor și terminând cu prelucrarea în atelierele meșteșugărești ale huțulilor
 

Consiliul Județean Suceava și Primăria Câmpulung Moldovenesc vor fi parteneri în cadrul Proiectului ”Drumul lemnului”. Anunțul a fost făcut ieri, într-o conferință de presă, de președintele administrației județene, Gheorghe Flutur, care a declarat că municipiul de sub poalele Rarăului va beneficia de o finanțare în cadrul Programului Operațional (POR) 2007-2013, operațiunea „Dezvoltarea și consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice și a activităților de marketing specifice”. Obiectivul proiectului îl reprezintă dezvoltarea turismului și mărirea vizibilității județului ca destinație turistică, prin promovarea civilizației lemnului în Bucovina. Proiectul include mai multe localități, turiștii care vor parcurge ”Drumul lemnului” urmând a familiarizați și conștientizați de importanța și rolul pădurii.
„Experiența pe care produsul turistic numit

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: