La parterul Palatului Administrativ

Spații de promovare turistică a județului

 

În urma întâlnirii dintre președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și reprezentanții asociațiilor de turism din județ, s-a stabilit ca parterul Palatului Administrativ din Suceava să găzduiască câteva birouri pentru promovare turistică. În acest sens, șeful deliberativului județean a anunțat ieri că unele birouri de la parterul clădirii vor fi eliberate, pentru a putea fi amenajate și folosite de angajații instituției care vor avea ca atribuții promovarea turistică și informarea turiștilor.
„Vrem ca holul de la parterul Palatului Administrativ să fie amenajat de o asemenea manieră încât să aibă un mesaj turistic puternic. Astfel, la parterul clădirii vor fi puncte de informare, expoziții, precum și birouri de turism”, a declarat președintele CJ Suceava.
Amintim că, în momentul de față, în holul de la primul nivel al Palatului Administrativ, a fost construită o casă țărănească cu prispă, iar la al doilea nivel o prispă țărănească stilizată, în care sunt prezentate obiecte meșteșugărești și costume populare din Bucovina.
Pe de altă parte, Flutur a mai arătat că, la solicitarea reprezentanților asociațiilor de turism din județul Suceava, instituția pe care o conduce se va asocia cu aceste structuri în vederea întocmirii unei strategii de dezvoltare a turismu-lui în județ. „Sunt de acord cu această asociere, numai cu o singură condiție. Vreau ca în această asociație să fie reprezentate toate zonele din județ, nu numai cele din fosta Bucovină. Să fie prezenți și cei din Fălticeni, și cei din Mălini sau din alte localități cu obiective turistice”, a declarat președintele CJ Suceava.
El a mai spus că strategia de dezvoltare a turismului în județul Suceava ar trebui realizată strict de Consiliul Județean și asociațiile de turism locale, și nu „de diverse firmulițe care nu cunosc foarte bine realitățile din județ”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: