Pușcărie la plic

Tânăr sucevean de 24 de ani, prins cu 7 pliculețe de „Special Gold” asupra lui

Acum 4 zile, el era liber să „consume” așa-zisa sare de baie, însă, de luni, riscă închisoarea între 2 și 5 ani > Substanța e un derivat de amfetamină și are efecte devastatoare: cei care o consumă nu mai mănâncă zile în șir, au halucinații, văd gândaci pe sub piele, se scarpină, își fac răni

La vânătoare de substanțe interzise
Luni, odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență 6/2010 pentru modificarea

și completarea Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, precum și completarea Legii 339/2005 privind regimul juridic al plantelor, substanțelor și preparatelor stupefiante și psihotrope, polițiștii din cadrul IPJ Suceava și al Biroului de Combaterea Crimei Organizate – BCCO Suceava, în colaborare cu comisari ai Gărzii Financiare, au efectuat o serie de controale în locațiile destinate vânzării acestor produse.

 

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: