Box, „Cupa României” la juniori

Singurul pugilist sucevean a pierdut în primul tur

Iașiul a găzduit, la finele săptămânii trecute, „Cupa României” la box pentru juniori, la competiție participând peste 120 de sportivi. CSM Florconstruct Suceava s-a prezentat la turneu cu un singur sportiv, Cătălin Mercheș.

 

Tânărul pugilist sucevean, aflat pentru prima oară la o competiție de anvergură, a luptat în primul tur cu un boxer din Arad.
Deși suceveanul s-a mișcat bine în prima repriză, el a cedat inițiativa în următoarele două și a fost învins la puncte.
„Sportivul nostru nu a luptat rău în prima parte a meciului, dar lipsa lui de experiență, la care s-a adăugat faptul că era puțin răcit și a făcut eforturi mari pentru a ajunge la categoria lui de 50 de kilograme l-a făcut să piardă chiar în primul tur. Eu sunt mulțumit, totuși, de modul în care s-a comportat pentru că a fost prima competiție a lui la categoria juniori II și a stat pe picioare până la finalul disputei.
Pugiliștii noștri își continuă pregătirea în perspectiva participării la Campionatele naționale care vor avea loc în luna aprilie. Sperăm ca până atunci să mai realizăm câteva meciuri mai tari, pentru că doar în luptă directă se poate verifica potențialul sportivilor”, a declarat antrenorul secției de box a CSM Florconstruct Suceava, Doru Iftime.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI