Evenimentele săptămânii la Iulius Mall Suceava

Îndrăgostiții sunt vedete la Iulius Mall Suceava. Întreaga săptămână a fost presărată cu evenimente distractive pentru amorezi și sumedenie de sur-prize plăcute la cumpărături.

 

Până duminică, ziua în care pe mai tot mapamondul se celebrează dragostea, Iulius Mall acordă din toată inima 3.000 de premii instant la cumpărături de minim 70 lei. Taloanele răzuibile oferă, zilnic, bijuterii din aur și argint, telefoane mobile, produse cosmetice, răcoritoare și torturi de ciocolată. Toate taloanele acordate la cumpărături sunt norocoase, iar pe 14 februarie poți câștiga un dormitor Kalenda.
Tot până pe 14 februarie, te distrezi de minune la Maratonul Dragostei. Lângă fântâna arteziană, în fiecare zi, de la ora 16, aleargă cât te țin picioarele pe una din cele două benzi și poți ajunge din Iulius Mall Suceava direct la Voro-neț, pentru un sejur romantic în doi. Din kilometru în kilometru, te așteaptă premii pe bandă: energizante, cutii cu bomboane de ciocolată, sesiuni de make-up și hairstyling și cine romantice la restaurant.
Pe 14 februarie, nu uita de cei 5 pași dacă vrei să fii mire sau mireasă de o zi la Iulius Mall. Cinci probe de foc, extrem de amuzante, te duc spre Starea Civilă. Îngrijește mai întâi un bebeluș, ține-ți iubita cât mai mult în brațe, recunoaște-ți Julieta dintr-o mie, gătește și repară prin gospodărie la indicațiile soacrei și abia apoi ajungi mire. Seara, trupa „Simplu” concertează la ora 18, scenă pe care și magazinele din Iulius Mall își vor prezenta produsele.
Vineri, debutează Târgul de Nunți Bucovina. A doua ediție din Iulius Mall Suceava se adresează domnișoarelor care vor să devină mirese în acest an. Între 12 și 14 februarie, peste 30 de expozanți din Moldova și din țară aduc vestimentații și încălțăminte de gală, articole de marochinărie, bijuterii, decorațiuni și aranjamente florale, totul pentru ca cea mai importantă zi din viața mirilor să fie pe măsura așteptărilor.
Tot vineri, 12 februarie, se vernisează Expoziția Internațională de Artă “Adevăr – Compasiune – Toleranță”. La ora 17, pe culoarul Librăriei Cărturești, expune un grup internațional de artiști consacrați și specializați în acuarele, pictură în ulei, sculptură etc. Inedita expoziție este găzduită până pe 21 februarie.
“Grădina cu flori” este o altă expoziție pe care o găsiți în Iulius Mall din 12 până pe 20 februarie. Rodica Postolache, membră a grupării artistice Tonitza Art Group, expune 20 de picturi într-o cromatică diversă, însă preponderent caldă.
Copiii vor avea preocupări distractive, de weekend, la Iulius Mall. Sâmbătă, la ora 12, Atelierul de Creație de la Palatul Copiilor îi așteptă din nou cu artă și idei, iar Librăria Cărturești îi poftește la povești, de la ora 17. Duminică, la ora 12, marionetele de la Teatrul Puppet mai dau o reprezentație pentru prichindeii care vor să descopere noi isprăvi ale eroilor din poveștile populare și din basme.
Pasionații de shopping, fashion și stil pot viziona o nouă emisiune Mall Mania la posturile locale Plus TV și IntermediaPrima. În săptămâna în care aniversează primul an de difuzare, Mall Mania vine cu cele mai ispititoare oferte din Iulius Mall Suceava, cu retrospectivele unor evenimente și cu rețeta săptămânii.
(ALINA STREDIE, Iulius Mall Suceava)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: