Al șaptelea deces prin hipotermie la Suceava

Mort din cauza frigului și de beat ce era

 

Un bătrân de 75 de ani din Bosanci a fost găsit în propria-i locuință mort de 24 de ore, cauza decesului fiind frigul din încăperea în care nu se mai făcuse foc de câteva zile.
Acesta este al șaptelea deces din acest sezon rece. Ca în majoritatea cazurilor precedente, a survenit pe fondul consumului de alcool: omul a băut fără măsură, a adormit în încăperea înghețată și nu s-a mai trezit. Cadavrul bărbatului a fost găsit sâmbătă seara, pe 6 februarie, medicii stabilind că a murit pe 5 februarie din cauza unei insuficiențe respiratorii acute prin hipotermie, pe fondul consumului de alcool.
Un caz asemănător s-a petrecut la sfârșitul lui ianuarie, când o femeie de 61 de ani, din Dornești, a fost găsită în casă de cei de la Ambulanță, în comă, dezbrăcată și învelită numai cu o pătură. În jurul locuinței se aflau mai multe sticle golite de băutură. Nu s-a mai trezit, decedând câteva ore mai târziu la Spitalul Municipal Rădăuți. Femeia suferea de etilism cronic și de ciroză hepatică și a decedat, de asemenea, prin hipotermie, fiindcă nici ea nu mai făcuse focul în sobă.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: