Pentru că numărul de accidente este “îngrijorător”

E.ON România lansează campania

„Familia ta este la fel de importantă ca și a mea !”

Anul trecut, în aria de competență a companiilor E.ON din România s-au înregistrat explozii, incendii, asfixii, intoxicații în urma cărora au decedat 24 de persoane, iar alte aproape 140 au fost accidentate

 

Având în vedere numărul sporit al accidentelor casnice cauzate de folosirea necorespunzătoare a instalațiilor electrice și de gaz, E.ON Ro-mânia a lansat campania „Familia ta este la fel de im-portantă ca și a mea!“, îndemnând astfel consumatorii să utilizeze corect energia electrică și gazele naturale.
„Siguranța consumatorilor care utilizează gaze naturale și energie electrică reprezintă o continuă preocupare pentru companiile E.ON din România. Cu toate eforturile de informare depuse de companiile E.ON cu privire la riscurile pe care le reprezintă utilizarea neadecvată a gazelor naturale și a echipamentelor electrice, numărul accidentelor continuă să rămână îngrijorător. Pentru a beneficia în deplină siguranță de confortul oferit de gazele naturale și de electricitate este nevoie de mai multă atenție și responsabilitate. De aceea, E.ON a demarat această nouă campanie de informare menită să conștientizeze clienții cu privire la importanța respectării regulilor de siguranță”, a declarat dl Frank Hajdinjak, director general E.ON România.
Campania se axează pe informarea directă a clienților referitor la câteva “reguli de aur” care trebuie respectate în utilizarea gazelor naturale și electricității și cuprinde și concursul on-line intitulat “Siguranța în energie”, care se desfășoară în perioada 1 ianuarie – 31 martie 2010. Clienții E.ON își pot verifica cunoștințele despre folosirea în siguranță a energiei răspunzând corect la 10 întrebări. Ei vor putea câștiga detectoare de gaz, seturi de becuri economice și siguranțe automate. Pentru mai multe informații, ei pot accesa adresa www.eon-gaz-romania.ro sau www. eon-energie.ro.
În anul 2009, în aria de competență a companiilor E.ON din România s-au înregistrat 46 de evenimente de natura exploziilor și incendiilor, soldate cu decesul a două persoane și accidentarea altor 24 de persoane. Totodată, în această perioadă s-au înregistrat 39 de cazuri de asfixii și intoxicații cu monoxid de carbon, în urma cărora 73 de persoane au fost afectate, dintre care 24 au decedat. De asemenea, au fost înregistrate

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: