Evenimentele săptămânii la Iulius Mall Suceava

 

Iulius Mall Suceava a pregătit pentru această săptămână evenimente inedite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.
Pe 22 ianuarie 2010, la ora 17, lângă Intersport, se vernisează o dublă expoziție satirică și de fotojurnalism. Uniunea Artiștilor Fotografi din Bucovina (UAFB), în colaborare cu Iulius Mall, Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Revista „Jupânu’” și Societatea Artiștilor și Amicilor Artelor Plastice din Bucovina sunt organizatorii ineditelor expoziții reunite sub genericul „În spatele tușelor închise”.
“Târgul de Handmade” va strânge în atriumul Iulius Mall Suceava, între 23 și 24 ianuarie, bijutieri, decoratori și artiști plastici pasionați de obiecte unicat, confecționate manual din materiale naturale, reciclabile – produse din ce în ce mai apreciate de publicul larg.
50 de copii, cu vârste între 4 și 14 ani, se vor întrece sâmbătă, 23 ianuarie, între 10 și 12, pe patinoarul Ice Dream de lângă Iulius Mall. “Cupa Unirii la Patinaj” a fost organizată pentru amatorii și profesioniștii probei de patinaj viteză, la care se va concura în șapte categorii de vârstă.
De Ziua Unirii, duminică, la ora 16, un spectacol de cântece populare al micilor artiști de la Palatului Copiilor Suceava va fi susținut pentru clienții Iulius Mall, lângă food court-ul Almondo.
Copiii care se plictisesc, au părinți fără timp, bunici fără răbdare sau bone părăsite de inspirație sunt așteptați la un nou “Atelier de creație”, sâmbătă, 23 ianuarie. La ora 12, Palatul Copiilor invită micuții să își manifeste talentele, să descopere altele noi și să își facă noi amici.
Librăria Cărturești continuă distractivul proiect “Poftești povești? Hai la Cărturești!”. Sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17, orice copil care povestește povești este așteptat în ceainăria Cărtureștiului, unde se va servi un meniu complet de copilărie.
Teatrul de Păpuși “Puppet” dă o reprezentație și în acest weekend, la Kidsland. Duminică, la ora 12, prichindeii și părinții deopotrivă sunt poftiți să descopere lumea poveștilor populare și a basmelor, pusă în scenă de marionete iscusit mânuite.
Mall Mania, emisiunea preferată a împătimiților de shopping, entertainment și stil, se difuzează săptămânal la posturile Plus TV, Intermedia Prima TV și Antena 1. Cele mai bune oferte din Iulius Mall Suceava, recomandări avizate de fashion, rețeta săptămânii și retrospectivele unor evenimente din centrul comercial vor fi prezentate de noua gazdă a emisiunii Mall Mania, recent aleasă după castingul și testele riguroase ale finalei găzduite de Bowling Strickers Club. Și Euforia TV pregătește în aceste zile, domnișoarelor și doamnelor mai ales, o emisiune filmată în magazinele Iulius Mall Suceava, intitulată “Shoppingul, pasiunea mea”. (ALINA STREDIE)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI