Obstacole pe drumul către Casa de Pensii

Astăzi încep lucrările de înlocuire a conductelor de canalizare pe strada Ilie Ilașcu

 

Muncitorii firmei de construcții câștigătoare a licitației vor demara astăzi execuția lucrărilor de înlocuire a conductelor de canalizare care trec pe sub strada Ilie Ilașcu. Este vorba despre artera care duce spre sediul Casei județene de Pensii din municipiul Suceava. Potrivit declarațiilor viceprimarului Viorel Seredenciuc, strada va fi închisă parțial. „Constructorii vor săpa doar pe un singur sens, pentru a nu închide în totalitate strada. Pe aici vor putea circula, la fel ca și până acum, maxi-taximetrele TPL care-i transportă pe suceveni la Casa de Pensii”, ne-a declarat Viorel Seredenciuc.
Viceprimarul Sucevei ne-a mai precizat că, din pricina temperaturilor scăzute, constructorii nu vor demara săptămâna acesta lucrările de înlocuire a conductelor, pe componenta de apă, din cadrul programului ISPA. „Pe componenta de canal, lucrările au fost demarate încă de săptămâna trecută”, ne-a declarat Viorel Seredenciuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: