După ce a părăsit Cetatea pentru FC Botoșani

Homneac vrea să facă saltul la Liga I

 

Tudor Homneac a efectuat deja primul antrenament la noua sa echipă, FC Botoșani. Fostul căpitan al Cetății a precizat că nu dorește să intre în polemică cu oficialii Cetății și nu comentează declarațiile făcute de Ciprian Anton, care l-a acuzat că a ales rivala Cetății pentru bani. “Vreau să spun doar atât: nu am ales Botoșaniul pentru bani. Am ales FC Botoșani și datorită conducerii serioase pe care o are, dar și pentru că de aici sunt conștient că pot face saltul spre o formație de Liga I”, a specificat Homneac.
Fotbalistul în vârstă de 22 de ani a afirmat că își propune să aibă evoluții cât mai bune și să obțină rezultate excelente cu FC Botoșani pentru a-i mulțumi pe suporteri și pe oficialii grupării din județul vecin. “Nu cred că voi avea probleme cu suporterii botoșăneni, cum nu cred că voi avea probleme nici cu cei de la Suceava. Sunt jucător profesionist și încerc să-mi fac treaba cât mai bine la echipa pentru care joc. Sper ca suporterii suceveni să nu considere această alegere drept o trădare. Acum sunt la FC Botoșani și voi încerca să dau totul pentru echipă. Îmi doresc să fiu cât mai bine primit de coechipieri”, a completat Homneac.
Jucătorul, care la Cetatea Suceava a evoluat pe mai multe posturi atât în linia mediană, cât și în atac, spune că a avut deja o discuție cu tehnicianul Cristian Popovici și i-a spus că la Botoșani ar prefera să evolueze în atac. “La Suceava nu am mai evoluat ca atacant de când a plecat Marian Pană. Când era el antrenor, jucam în atac”, a adăugat Homneac.
Cristian Popovici, antrenor principal la FC Botoșani, consideră transferul lui Tudor Homneac drept un “bonus” primit din partea conducerii. “Am cerut la sfârșitul turului trei jucători pentru a-mi întări lotul, iar conducerea mi-a satisfăcut dorința. Cu atât mai bine că a apărut și Homneac, un jucător polivalent, tânăr, care poate să ne ajute foarte mult și care m-a impresionat încă de la prima discuție, pentru că mi-a zis că are ca obiectiv să ajungă la Liga I. Cam la asta mi-aș dori să spere orice jucător din lotul pe care îl pregătesc, pentru că sunt tineri și cu calități”, a menționat Cristian Popovici.
Tehnicianul este convins că Homneac nu va avea niciun fel de probleme cu suporterii botoșăneni. “Rivalitatea asta e dusă uneori prea departe. Între jucători nu trebuie să fie probleme. Publicul îi percepe exact după ce arată în teren. Nicio secundă nu va avea probleme cu suporterii aici”, a conchis Popovici.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: