Bilanțul slăbiciunilor. Și potențelor…

 

Că tot pleacă, mintenaș, Băsescu în ospeție la fârtați…
Cea mai bună știre pe care am achiziționat-o în acest an nu a fost cea ținătoare de noroc și de loto (cum că se va câștiga de-acum și cu 3 numere), ci, de departe, următoarea: scoaterea gardului de sârmă care desparte, din 1940, cele două state la granița de peste Prut. Până pe la… Ziua femeii (dacă ați uitat, vă amintesc că e 8 Martie, dar ar putea să fie și… zilnic, așa cum zilnic respiri!), potrivit unei dispoziții date de premierul moldovean Vlad Filat (păstrarea gardului de sârmă ghimpată cu o “țară prietenă” în sec. 21 este “o rușine”)…

Hai să dăm, atunci, și-acum… mână cu mână!

Că toot s-a aprobat, pe scremutelea și cu fabuloase opinteli, bugetul 2010…
S-a văzut și cu ochiul liber că paralele cele mai multe, natural, au luat drumul pușculițelor (fiefurilor) portocalii, normal! Și că bugetele locale pot fi completate, pentru acoperirea cheltuielilor, cu sume provenind de la consiliile județene (20%) și de la bugetul de stat (80%). E drept, acum, că… că, spre o pildă, Gigi al nostru (dar și un Petre Filip) au cam strâmbat din nas când veni vorbă să împartă gologanii cu PSD & PNL. Normal! Mișto e, până la urmă, că județele comenduite de portocalii au primit cele mai mari fonduri. Iașii lui Simirad, Consiliul Județean din dulcele târg e… păduchele din frunce, cu cei mai mulți bani primiți. Urmează, ai ghicit, pe locul îndată următor: Flutur – Suceava et comp., cu-cuu… 400 milioane lei! De ce nu… Parale pentru cheltuielile administrației-loco, pentru lefșoarele dăscălimii și, mă rog, pentru reabilitarea de drumuri & poduri. Să fie!

Am văzut în hol o fată atât de frumoasă…

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: