900 de pachete de țigări ascunse în mașina unui botoșănean

 

Un botoșănean de 25 de ani a rămas fără țigările de contrabandă care ar fi trebuit să-i aducă vreo 3700 de lei. Ba mai mult, omul mai trebuie să plătească încă 5000 de lei, amenda contravențională aplicată de polițiștii de frontieră.
Cristian B. s-a prezentat la punctul de frontieră Siret în seara de 14 ianuarie, la volanul unui automobil Renault. După ce i s-au verificat documentele de călătorie, a venit rândul ma-șinii. Vameșii și polițiștii de la PTF Siret i-au găsit astfel ascunse între bagaje și în grila din față a autoturismului 900 de pachete de țigări marca „Winston”, cu timbru ucrainean.
Acestea au fost reținute în vederea confiscării, iar contrabanda a fost sancționată conform legii.
Alte 620 de pachete de țigarete cu aceeași proveniență au fost găsite în autoturismul înmatriculat în Italia condus de J. Mihai, de 22 ani, din municipiul Botoșani. El a fost oprit în trafic pe strada 9 Mai din Siret de un echipaj mixt al poliției orașului și al Poliției de Frontieră. Cum tânărul nu avea documente de proveniență a produselor în valoare de 2480 de lei, a trebuit să renunțe la ele și să plătească o amendă de 1.500 de lei.
De cazul său se va ocupa în continuare Serviciul de Investigare a Fraudelor al IPJ Suceava.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI