La Centrul de vaccinare de la Policlinica Fălticeni

Solicitările sunt în scădere

 

Numărului fălticenenilor și persoanelor aflate în tranzit prin această localitate care solicită vaccinarea împotriva AH1N1 este în scădere la Centrul de vaccinare special amenajat în policlinică și la medicii de familie.
Dacă marți, în prima zi de funcționare a centrului de vaccinare împotriva gripei AH1N1 deschis la Ambulatoriul de specialitate Fălticeni (Policlinică), s-au vaccinat 36 de persoane, miercuri, numărul celor vaccinați a fost de 17.
Centrul de vaccinare funcționează la parterul Ambulatoriului de specialitate Fălticeni (Policlinică), între orele 9 – 12. La acest centru se pot vaccina, în special, persoanele neasigurate sau aflate în tranzit, restul fălticenenilor putându-se vaccina la cabinetele medicilor de familie. Cei 47 de medici de familie arondați Centrului Teritorial de Sănătate Publică Fălticeni, din care 13 își desfășoară activitatea în municipiul de pe Șomuz, au primit marți 5600 de doze de vaccin Cantgrip, împotriva gripei AH1N1.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: