Premiu, la o frumoasă aniversare

60 de ani dedicați creșterii și selecției porumbeilor călători

Dr. Mircea Bilius a primit, în cadru festiv, Cupa Colegiului Medicilor Veterinari Suceava, pentru locul I obținut pentru România la maratonul internațional al porumbeilor călători

 

Ieri, la sediul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava a avut loc festivitatea de decernare a Cupei Colegiului Medicilor Veterinari Suceava doctorului Mircea Bilius, care a obținut locul întâi pe România la maratonul internațional din 2009 al porumbeilor călători de la Brașov.
Cupa a fost înmânată de președintele Colegiului Medicilor Veterinari Suceava, dr. Petrea Dulgheru, care l-a felicitat pe autorul deosebitei performanțe, dorindu-i ca, în continuare, să aibă cât mai multe curse câștigate.
„Colegiul Medicilor Veterinari este tot timpul alături de colegii

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: