După cazul “Plămadă”

Aurel Constantin a demisionat. Stănescu îi ia locul

 

Vânzarea pe furiș a tinerei speranțe sucevene Florin Plămadă la Petrolul Ploiești a făcut deja prima victimă. În urma scandalului de presă creat de această „inginerie”, Aurel Constantin, șeful catedrei de fotbal de la LPS Suceava, de care aparținea jucătorul, a fost forțat să-și dea demisia din funcția de șef al centrului de copii și juniori al FC Cetatea. „În urmă cu câteva zile am declarat că Aurel Constantin nu va mai putea să continue la Cetatea dacă se va dovedi implicarea sa în acest caz. Aurel Constantin a recunoscut că a greșit și și-a prezentat astăzi demisia la sediul clubului”, a declarat ieri Ci-prian Anton.
Proaspătul demisionar este nimeni altul decât mentorul în fotbal al actualului președinte al Cetății. Cel puțin așa a declarat Ciprian Anton în momentul în care a fost învestit ca președinte al grupării fanion a județului. Aurel Constantin își va continua activitatea la LPS Suceava, în locul său în funcția de șef al centrului de copii și juniori fiind numit Silviu Stănescu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI