Alegeri obligatorii la asociațiile de proprietari

Până la finele lunii martie, toate asociațiile de proprietari din municipiul Suceava sunt obligate să organizeze adunările generale și să anunțe primăria în acest sens > Proprietarii trebuie să semneze că au fost informați când și unde va avea loc adunarea generală

 

Asociațiile de proprietari din municipiul Suceava sunt avertizate de primărie că trebuie să organizeze noi alegeri, în perioada 15 ianuarie – 31 martie a.c. Anunțul a fost făcut de viceprimarul Lucian Harșovschi, care ne-a explicat că, în caz contrar, asociațiile vor fi amendate cu sume de până la 2000 de lei. Harșovschi ne-a informat că reprezentanții conducerii celor 104 asociații de proprietari care funcționează în Suceava sunt obligați, printr-o HCL, să aducă la cunoștință primăriei data la care vor organiza adunările generale.
„Așa vom putea participa și noi la alegeri, pentru a sesiza eventualele nereguli. Pentru a organiza adunările generale, un reprezentant al asociației de proprietari va trebui să obțină, în mod obligatoriu, semnăturile tuturor celor care fac parte din asociație. Așa vom fi siguri că oamenii au luat la cunoștință despre data și ora la care va avea loc adunarea generală, unde vor trebui să voteze noul președinte și să stabilească membrii comitetului executiv ș.a.”, ne-a declarat Lucian Harșovschi, care este de părere că președinții fruntași la numărul de reclamații încasate vor fi demiși din funcții.
Anul trecut, viceprimarul a reușit să câștige o luptă în „războiul” cu asociațiile de proprietari. El i-a determinat pe toți șefii acestor structuri să-și afișeze lefurile. „Știți prea bine că era o mare nebuloasă în ceea ce privește salariile președinților și administratorilor asociațiilor de proprietari”, a conchis Harșovschi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI