Handbal

Turneu cu echipe din eșalonul secund

Programat să se dispute pe 14 și 15 ianuarie, în sala LPS, turneul amical de iarnă organizat de CS Universitatea ar putea avea la start doar o echipă din Liga Națională, și anume echipa gazdă. Inițial, organizatorii și-au dorit să beneficieze de prezența a trei echipe din Liga Națională și a liderului din eșalonul secund, CSM București.

 

Problemele financiare cu care se confruntă mai multe echipe în această perioadă au dat peste cap socotelile gazdelor, care încearcă acum să obțină un răspuns favorabil fie și din partea unor echipe din eșalonul secund. “În aceste zile sunt în discuții cu mai multe cluburi. Din păcate sunt probleme peste tot și situația este mai complicată decât pare. Unele echipe nu pot veni pentru că sunt deja angrenate în alte acțiuni din calendarul lor, iar altele nu au disponibilitatea financiară necesară, așa că ne vom orienta spre echipe din eșalonul secund”, a explicat directorul tehnic al CS Universitatea, Petru Ghervan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: