În sportul sucevean

Gânduri pentru 2010 (III)

„În primul rând doresc sănătate multă la toată lumea, dar și un buget mai consistent decât cel de anul trecut”, a declarat directorul Liceului cu Program Sportiv din Suceava Dumitru Bernicu

 

Singurul județ din România care are doi membri în Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal este județul Suceava. Din forul de decizie al FRH fac parte profesorii Petru Ghervan, decanul Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”, și Dumitru Bernicu, directorul Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Cel de-al doilea este în al nouălea an în care este membru al Consiliului de Administrație al FRH.
„Pentru anul 2010 îmi doresc rezultate sportive cel puțin la nivelul anului precedent. Cel mai important lucru în opinia mea este ca toată lumea – sportivi, profesori, antrenori – să fie sănătoasă, pentru că acest lucru este esențial în activitatea noastră. Sigur că mi-aș dori pentru acest an un buget mai consistent decât cel din 2009. LPS Suceava a participat cu echipe la toate categoriile de vârstă și la toate sporturile, cu destule sacrificii, și mi-aș dori ca toată lumea să fie mai relaxată în 2010”, a spus Dumitru Bernicu.

„Rezultatele sportive reprezintă măsura activității noastre și sper ca 2010 să fie mai bun decât 2009”, a afirmat directorul Direcției pentru Sport a Județului Suceava Cătălin Coman

Județul Suceava a demonstrat și în 2009 că este un adevărat susținător al sportului românesc. Performanțele realizate aici s-au ridicat și în anul care a trecut la nivelul așteptărilor și poate chiar mai sus, având în vedere situația de criză financiară din toate domeniile activității sociale. Rezultatele sportive din 2009 ale Sucevei arată clar talentul sportivilor și interesul celor care se ocupă de sport pentru promovarea adevăratelor valori.
„Îmi doresc ca anul 2010 să aducă performanțe superioare anului care a trecut. Sper ca activitatea mea din acest an să se reflecte în rezultatele de la final, pentru că scopul meu este să susțin interesele sportului sucevean. Județul Suceava a fost și sunt convins că va fi și în acest an unul dintre principalii furnizori ai loturilor naționale ale României” a declarat Cătălin Coman.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: