Jucătorii lui Bibirig sunt cei mai harnici la început de 2010

“Studenții” și-au reluat antrenamentele

După două săptămâni de odihnă, handbaliștii de la Universitatea Suceava și-au reluat antrenamentele. Duminică, la apelul antrenorului Leonard Bibirig, “studenții” au spus prezent și au început perioada de 10 zile, în care vor efectua antrenamente de re-acomodare la efort, pe lângă acestea urmând să aibă programate și ședințe de pregătire tehnico-tactică.

 

Primele amicaluri vor avea loc la turneul de la Suceava

Până la primul meci din returul Ligii Naționale, pe 31 ianuarie, pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, CS Universitatea va disputa o serie de amicaluri. Primele jocuri de verificare ar putea avea loc în compania formațiilor U Transilvania Cluj și CSM București (lider în eșalonul secund) pe 14-15 ianuarie, când sala LPS va fi gazda unui turneu, la care va mai participa și echipa a doua a clubului sucevean.
Pe 19 și 20 ianuarie, universitarii vor pleca la Constanța pentru două meciuri amicale cu campioana HCM, iar pe 22 și 23 ianuarie vor fi la Odorhei, unde vor participa la un turneu cu echipe din Liga Națională.
În afara acestor jocuri, “studenții” ar mai putea disputa două meciuri de verificare cu U Transilvania Cluj, partide ce ar putea fi programate după jocurile de la Constanța.
Leonard Bibirig a precizat că la antrenamentele “studenților” a revenit și pivotul Marius Ignat, cel care a stat pe margine tot turul de campionat, universitarii evoluând doar cu un jucător specializat pe acest post, Ioan Tcaciuc.

Se pregătesc acasă

Față de anul trecut, când au fost la Băile Felix, anul acesta sucevenii se vor pregăti la Suceava. Leonard Bibirig spune că prin efectuarea pregătirii la Suceava, echipa economisește bani, dar beneficiază și de condiții optime. „Am ales să ne pregătim la Suceava, deoarece aici avem condiții foarte bune și în același timp este cea mai ieftină variantă din punct de vedere financiar. Sper ca după această perioadă de pregătire, dar și după meciurile test, să fim într-o formă optimă de competiție pentru a aborda foarte bine returul de campionat și meciurile din Challenge Cup”, a declarat antrenorul Leonard Bibirig.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: