O nouă firmă de administrare la Suceava Shopping City

„Sperăm să ducem lucrurile spre mai bine”, a declarat Mircea Petraru, managerul centrului comercial

 

Contractul de administrare a parcului de retail Suceava Shopping City cu firma Cushman & Wakefield Activ Consulting SRL a încetat la sfârșitul anului 2009. Potrivit managerului centrului comercial sucevean, Mircea Petraru, de la 1 ianuarie, noua firmă de administrare la Suceava Shopping City este DTZ Echinox Consulting SRL, echipa de conducere a complexului comercial sucevean rămânând aceeași. „Sperăm să ducem lucrurile spre mai bine”, a declarat, ieri, Petraru. El a arătat că vor fi aduse îmbunătățiri în cadrul complexului comercial, astfel încât cumpărătorii să beneficieze de calitate și de servicii ireproșabile.
Parcul de retail Suceava Shopping City a fost deschis în luna aprilie 2008 pe o suprafață închiriabilă de 47.100 mp, ce include un hipermarket Carrefour, o unitate de bricolaj Baumax, un centru Media Galaxy, un hipermagazin Mobexpert și o galerie comercială de aproape 13.000 mp.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: