În urma unei evaluări externe a UNICEF

Maternitatea suceveană a devenit Spital prieten al copilului

 

Maternitatea de la Spitalul Județean Suceava a fost desemnată Spital prieten al copilului, de către reprezentanța din România a UNICEF, în urma unei evaluări externe. Ca semn de recunoaștere a realizărilor obținute, maternitatea a primit și o placă cu înscrisul respectiv. Prin această distincție, ea a fost inclusă în cadrul unui „grup de elită recunoscut pe plan național”, din care fac parte 19 000 de spitale, 300 din Europa, fiind printre cele 23 de maternități certificate ca Spital prieten al copilului. Potrivit președintelui reprezentanței române a UNICEF, Edmond McLoughney, este o „recunoaștere a abilității în sprijinirea alăptării” și „o apreciere a muncii dificile pe care ați dedicat-o în beneficiul celor mai tineri cetățeni ai României”.
Reamintim că maternitatea suceveană se află în plin proces de dotare, reabilitare și modernizare pentru a fi acreditată ca maternitate de grad III de către Ministerul Sănătății.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: