Infrastructura, „proiect” prioritar în 2010

2010, anul marilor proiecte de infrastructură în județul Suceava. Aceasta e provocarea la care vor trebui să facă față autoritățile județene în anul viitor. „Anul 2010 este un an crucial în ceea ce privește absorbția fondurilor europene prin POR, POS sau programe transfrontaliere”, a subliniat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.
El a arătat că va începe în județul Suceava amenajarea celor două depozite de deșeuri prin POS Mediu, în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, și, totodată, va fi început și proiectul județean de reabilitare a rețelelor de apă și canalizare în valoare de 120 de milioane de euro, prin POS Mediu.

 

Gheorghe FLUTUR

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: