Drepții la replica

Domnule redactor sau ce o-i fi matale

Să faci bine și să publici la gazeta pe care m-ai bine nai m-ai conduceo cele care le comunic eu mai jos ân același loc unde a apărut cu șeful de post de la noi din Comună și nu cumva să scimbi un cuvințel că atâta ția fost.
 

Galonatul minciunește despre mine că la-m ultrajat de măsa pe care nici no cunosc ca să mă refer și că ia-m zis că una și alta pe cozorocul cașcheții lui însă na fost așa că cașcheta era sub masă decând ia-m făcut vânt fără să vreau și din greșeala lui. Că eu eram la una mică cu repetiție cămi fătase o oaie și Agientul Vetelinar a zis că dacă mai fac niznai no să aibă pielicica crețuri inelușe și tablagiul se făcea că face ordinea publică la privat unde consumăm noi ân spate dar el venea pentru privată că âi scapără călcâile dupe ea el fiind burlac necăsătorit însă amator iar ea dată dracului. Atunci eu ma-m dus să m-ai iau un rând din față și el a susținut către ântreprinzător că dece vinzi la pahar fără Autorizațe și eu ia-m arătat că era cinzeacă nu pahar și el a zis că tot aia e că e vărsat și eu ia-m arătat că nu, era pline corect până la semn și atunci a zis că să nu mă bag în eczercițul foncțiunii lui bețivule. Atunci nu știu cum a venit așa un corent de aier și mia-m ridicat mâna fără cinzeci ca să nu mă ia pe sus și lui ia sburat cașcheta. Oamenii care era a râs de cum se rostogolea ea dea dura ceiace la supărat și a scos alea casămi adreseze procest verbal. Nu este adevărat că iași fi rupt Foaie spunând-ui că cum am so utilizeze la unica folosință și picsul na-m zis că il bag pe gât cum a scornit deoare ce ila-m loat și ila-m trimis dupe cașchetă să nu se piarză. Cea scris reporterul este să știți de la mine ca lomnie și scoase de la el care venise cu protejarea consumatorilor ca mine și nu a șefului de post cu care ma-m împăcat aseară tot la fața locului în spate.
Și să nu crede-ți dumneavoastră că ei na-m m-ai văzut ca voi.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: