De Revelion, autobuze doar până la ora 2

 

Numărul patrulelor de agenți comunitari va fi dublat, astfel încât să fie asigurată liniștea și ordinea publică

Spectacolul de Revelion va fi condiționat, în mare parte, de circulația mijloacelor de transport în comun. Șeful administrației locale, Ion Lungu, informează sucevenii că, de Revelion, TPL va asigura autobuze doar până la ora 2 după miezul nopții, când se estimează că se va fi încheiat spectacolul de pe esplanada Casei Culturii.
Pe 1 ianuarie 2010, mijloacele societății de transport în comun vor avea program între orele 10 și 20. În zilele de sâmbătă și duminică, orarul va fi cel obișnuit de peste an.
Primarul Ion Lungu a menționat că numărul patrulelor de agenți comunitari va fi dublat, astfel încât să fie asigurată liniștea și ordinea publică de Sărbători. Domnia sa a spus că petrecerea dintre ani va începe la ora 9 și că va fi muzică pe toate gusturile și pentru toate vârstele. „La ora 00.00 voi fi și eu prezent în piață și fac apel la suceveni să fie prezenți la cea de-a șasea ediție consecutivă de când sunt primar, să marcăm împreună trecerea într-un nou an”, invită dl Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: