Cea mai cea și cel mai hăis

(contribuiri românești la maculatorul recordurilor)
 

> Cea mai mare bucurie a caprei vecinului a fost nominalizarea de premieri pe sponci.
> Cel mai eficient guvern din toate timpurile s-a dovedit una dintre jucărioarele prezidențiale mecanice, poreclită Negoiță. Este singurul de pe lume care n-a apucat să săvârșească absolut nicio greșeală.
> Cea mai iute deteriorată jucărie de același fel se chema Croitoru și funcționa tot cu telecomandă.
> Cel mai scurt ministeriat din istorie ne aparține. El a ținut de vineri seara (puțin după pusul papucilor) până sâmbătă la prânz (la datul papucilor, mult înainte de „să-ți fie de bine”).
> Cel mai precoce guvern iute crescător al nostru, nășit înainte de a fi fost plămădit, s-a născut luni (cu buricul gata legat), l-au botezat marți pe nemâncate, ursitoarele pregătindu-se imediat să îi taie moțul.
> Cea mai reușită colecție contemporană de glume piperate și de bancuri seci o reprezintă programul de guvernare băștinaș.
> Cel mai calificat detașament de propagandă electorală l-au constituit depunătorii de muște pe căciuli, iar cel mai hazos detașament de contrapropagandă electorală l-au alcătuit alungătorii de muște de pe căciuli. La ambele recorduri sunt probleme de omologare, competitorii având – de foarte multe ori – capetele goale.
> Cea mai apetisantă gogoașă servită generos populației votante are ca umplutură creșterea bunului trai. La cântărirea rezultatelor nu s-a ținut seamă de faptul că drojdia n-a fost de calitate, pe deplin explicabil prin aceea că suntem pe drojdie.
> Cel mai concludent test de paternitate este considerată mărturisirea unui tată dezamăgit de orientarea politică a fiului său: „Băiatul meu este un măgar și jumătate”.
> Cea mai incertă legătură de rudenie este aceea care s-a (ori nu s-a) stabilit între Ministerul Turismului și turismul ministerial.
> Cel mai teribil schimb din târgul politic s-a consumat la spartul acestuia și a dat un neamț pe patru maghiari.
> Cea mai teribilă schimbare de pe scena politică s-a manifestat în bărbile maeștrilor în actorie, cu care ei și-au împodobit jocul și pe care nouă ni le-au pus.
> Cel mai eficient vaccin împotriva gripei nu este zeama de clopot, cum colportează pesimiștii, ci – conform optimiștilor – zeama de prună.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: