La Primăria Suceava, în 2010

Angajări și salarii înghețate

Municipalitatea suceveană anunță, pe final de an, că, în sistem, salariile pe anul viitor nu vor cunoaște creșteri și că angajări nu se vor mai face. Primarul Ion Lungu a spus ieri, într-o conferință de presă, că 2010 stă sub zodia zgârceniei, „Cu siguranță este un an de austeritate pe linie administrativă, care presupune înghețarea salariilor și angajărilor la Primăria Suceava pe 2010”, a spus dl Lungu.

 

Ion LUNGU

Domnia sa a reliefat că anul care vine va fi unul al investițiilor, amintind despre continuarea finanțării la ruta ocolitoare și a lucrărilor ISPA; aprobarea investițiilor de modernizare a Cetății de Scaun; derularea programului de modernizare a sistemului de termoficare; finalizarea execuției la strada Cernăuți; introducerea utilităților în cartierul Tinereții și extinderea construirii de locuințe mansardate și prin ANL. „Sper să putem realiza aceste investiții. Orașul este într-o etapă de reconstrucție și sper ca, până la finele acestui mandat, să creionăm în mare această reconstrucție a municipiului, astfel încât să ajungem, cât de cât, la nivel european”, a conchis Ion Lungu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: