Constructorii IPSA lucrează pe zăpadă

Ei trebuie să aducă terenul la starea inițială și să pregătească zona Casei Culturii din Suceava pentru Revelionul în aer liber

 

În zilele rămase până în ajunul Anului Nou, constructorii de la Pfeifer vor încerca să facă ce se mai poate pentru a îndepărta urmele de la săpăturile efectuate la rețelele de canalizare. Aducerea la starea inițială a terenului urma fi încheiată pe 22 decembrie, însă ninsorile au făcut imposibile intervențiile muncitorilor.
Șeful municipalității sucevene, Ion Lungu, spune că, dacă vremea va permite, se va încerca balastarea și pavarea cu macadam și, cu mai puține șanse, chiar tunarea de beton. Primarul asigură că se vor face eforturi pentru ca esplanada din fața Casei Culturi să arate cât mai bine la petrecerea dintre ani care va avea loc în zonă.
„Din păcate, săptămâna trecută a venit viscolul, iar intervențiile nu au mai fost posibile. Sperăm ca, în condițiile în care vremea mai permite, să mai putem lucra în aceste zile, întrucât pe esplanada Casei Culturii urmează a fi organizat Revelionul în aer liber”, subliniază edilul-șef. El a ținut să menționeze că lucrările ISPA vor trebui să respecte termenul-limită de 31 decembrie 2010, „altfel vom pierde bani europeni”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: