În primul semestru al anului 2010

„Alegeri de jos în sus” în PD-L

 

„Vom face o comisie pentru stabilirea calendarului intern de alegeri al PD-L”, a declarat ieri vicepreședintele PD-L Gheorghe Flutur, care a anunțat că formațiunea democrat-liberală va organiza, cel mai probabil în primul semestru al anului 2010, alegeri interne în filialele partidului. Liderul PD-L a ținut să precizeze că „alegerile vor porni de jos în sus”, dar nu a putut menționa când va fi organizat Congresul PD-L.
Flutur a mai arătat că PD-L urmează să devină corespondentul de la București al Partidului Popular European și a subliniat că rezultatul alegerilor prezidențiale a confirmat orientarea de dreapta a PD-L, ținând cont de scorul electoral obținut de Traian Băsescu în fiefurile tradiționale de dreapta – Ardeal, Bucovina și marile orașe.
Întrebat dacă în aceste condiții PD-L va renunța la simbolul socialist din siglă, trandafirul, Flutur a răspuns că în partid nu s-a discutat despre „menținerea rozelor”. „PD-L se va gândi la toate aspectele pentru a fi corespondentul Partidului Popular European de la București”, a spus Flutur.
Vicepreședintele PD-L a mai arătat că prioritatea partidului este pregătirea candidaților pentru alegerile locale din 2012 în toate structurile administrației locale.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: