Bolnavii cronici sunt mai receptivi la vaccinarea anti-AH1N1

 

Bolnavii cronici dau o lecție persoanelor refractare față de vaccinul împotriva gripei noi, 1382 de persoane vaccinându-se de la începutul acestei săptămâni, număr ce arată o bună mobilizare și putere de convingere în rândul medicilor de familie.
Reamintim că s-au arătat din start reticenți față de vaccinul Cantgrip elevii peste 16 ani, salariații MAI și ai CMJ. Datele Direcției de Sănătate Publică Suceava arată că până la 20 decembrie se vaccinaseră 3566 dintre salariații unităților sanitare din județ, 1920 fiind de la Spitalul Județean Suceava, 285 de elevi, 66 de elevi din școli postliceale și studenți, 452 de salariați din alte ministere și instituții publice și 220 de la MAI și CMJ.
Vaccinarea continuă, fiindcă nu-i de glumit cu virusul AH1N1! Potrivit DSP, în săptămâna 14-20 decembrie, două persoane din Suceava confirmate cu gripă nouă au decedat.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: