Cristina Casandra rămâne preferata celor de la CSM Suceava

Atleta a fost declarată cea mai bună sportivă a clubului la finele lui 2009

Sala de sport a complexului „Areni” din Suceava a găzduit premierea celor mai buni sportivi ai clubului fanion al județului, CSM Suceava. La festivitate au fost prezenți toți cei din conducerea clubului, alături de antrenori și sportivi, precum și viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

 

Cristina Casandra

Sportivii clubului CSM Suceava au cucerit un număr de 53 de medalii în anul 2009, clasamentul de final de an fiind realizat în funcție de locul ocupat în competițiile olimpice, mondiale, europene, balcanice și naționale. Festivitatea de premiere a debutat cu recompensarea pentru activitatea depusă în anul care se apropie de sfârșit a antrenorilor, începând cu decanul de vârstă, antrenorul emerit de lupte greco-romane Constantin Tăpîrjan, și continuând cu Victor Pancu – volei, Constantin Vlad – rugbi, Constantin Curelaru – hochei, Alioșa Grozavu – canotaj, Roza Deneș – tir cu arcul, Doru Iftime – box, Ștefan Buiucliu – tir sportiv, Radu Mihalescu – atletism, Vasile Avrămia și Ioan Despa – canotaj, Andrei Bolohan și Dumitru Ciubotariu – lupte greco-romane.
„Top Ten-ul” de sfârșit de an 2009 al Clubului Sportiv Municipal Suceava a regăsit-o pe prima poziție pe atleta Cristina Casandra, locul secund fiind ocupat de soțul său, Silviu Casandra.
Pe locul trei s-a clasat un alt atlet sucevean, o mare speranță a marșului de pe aceste meleaguri, Dragoș Neacșu, în timp ce pe locul IV s-a situat Mihai Samson de la secția de canotaj.
Locul al cincilea a fost împărțit de doi sportivi de la tir cu arcul, Alexandru Bodnar și Oana Trufin, pe locul al șaselea clasându-se tot doi sportivi, Elena Gheorghiță de la tir cu arcul și Ciprian Duduță de la canotaj.
Locul al șaptelea a revenit luptelor greco-romane prin Dan George Rotari și Ioan Burlică, locul al optulea fiind ocupat de Gabriel Conache, rugbi, și Adrian Ghica, canotaj.
Pe locul nouă s-a clasat atleta Elena Țâmpău, iar pe locul zece Alexandru Bahan de la tir sportiv.
De remarcat că în clasamentul celor mai buni sportivi ai CSM Suceava la finele anului 2009 se regăsește un singur sportiv care reprezintă sporturile de echipă, rugbistul Gabriel Conache.

„Sper ca anul 2010 să ne aducă mai multe medalii și mai multă înțelepciune” a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal Suceava, Valerică Gherasim

„Anul 2009 a fost unul în care ne-am descurcat peste așteptări, în opinia mea. Este meritul sportivilor și al antrenorilor, precum și al tuturor celor care lucrează la acest club și toți merită felicitări. Sper ca anul 2010 să ne aducă mai multe medalii și mai multă înțelepciune”, a declarat Valerică Gherasim.
„Primăria Suceava a fost și va rămâne alături de sportul sucevean și va încerca să-l sprijine și în continuare. Chiar dacă a fost un an de criză, ne-am străduit să ne achităm, dacă se poate spune așa, față de sportivii noștri. Îi felicit pe toți și le doresc sănătate și succes în noul an” a afirmat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: