Traseele montane de creastă trebuie evitate !

 

Din cauza viscolului și căderilor de zăpadă există posibilitatea ca temporar traseele montane din județul Suceava să fie declarate închise, ne-a comunicat Serviciul Public Salvamont.
În munții din județ, stratul de zăpadă este în medie de 15-20 cm, dar există zone cu troiene ce măsoară 60-80 cm. Continuă să ningă viscolit, iar salvamontiștii nu pot estima deocamdată dacă la final de săptămână se va putea circula sau nu prin munți. În prezent sunt total nerecomandate doar traseele de creastă, din cauza vizibilității reduse și a faptului că marcajele au fost acoperite parțial de zăpadă și gheață. În privința accesului auto spre masivul Rarău, acesta este posibil numai cu autovehicule echipate de iarnă, până în zona Sihăstrie.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: