Relația de acceptare, supunere și chiar idolatrizare a victimei față de „călău”, la scară suceveană

„Picior de copil”, alt nefericit transformat în sclav de Rostașii ițcăneni

În cursul anului 2000, numitul Lupu Ioan Ovidiu, zis “Picior de copil”, se afla internat în Școala specială “Ion Holban” din Iași, fiind coleg cu sora concubinei (Samson Tatiana Gabriela) inculpatului Rostaș Vasile Urizan.
După ce inculpatul Rostaș Vasile Urizan a aflat despre situația numitului Lupu Ioan Ovidiu (acesta prezintă din naștere un defect fizic vizibil, ce constă în faptul că nu folosește la mers întreaga suprafață a tălpii piciorului stâng, din cauza lipsei unui tendon) și a constatat că nu are nicio sursă de venit, i-a prezentat acestuia modalitatea prin care ar putea să câștige diferite sume de bani zilnic – aceea de a cerși, în străinătate (Polonia) sau în România.

 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: