La Suceava, fără mască și „ciupici” pe labe

Câinii comunitari se plimbă nestingheriți pe holurile Spitalului Vechi

 

Câinii vagabonzi circulă nestingheriți pe holurile Spitalului Vechi din Suceava. Patrupedele au putut fi zărite ieri în Secția Pneumoftiziologie, unde două echipe de muncitori executau lucrări de reparație și întreținere, înlocuiau calorifere ș.a. Am constatat că animalele, mici și simpatice, dar totodată murdare și purtătoare de microbi, erau tolerate atât de bolnavii care așteptau la ușile medicilor, cât și de pe personalul medico-sanitar.
Așadar, câinilor li se îngăduia să se plimbe în voie pe holurile secției, chiar dacă nu purtau nici „ciupici” pe labe și nici mască de protecție împotriva virusului AH1N1.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: