„Boschetar“ cu…vilă !

Gheorghe Duțuc, bărbatul care a murit din cauza frigului în noaptea de sâmbătă spre duminică, nu este „boschetar”, așa cum credeau medicii Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”, ci unul dintre proprietarii unei vile din cartierul Burdujeni a municipiului Suceava. Informația ne-a fost confirmată de Narcisa Marchitan, directoarea Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Suceava.

 

„Bărbatul locuia împreună cu patru dintre frații săi pe strada Iacob Zadik. Nu este boschetar, are o casă destul de spațioasă. Este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice și a ajuns în nenumărate rânduri la Spitalul Județean. Pentru că rudele nu l-au vizitat niciodată, medicii au crezut că bărbatul locuiește pe stradă”, ne-a declarat Narcisa Marchitan.
Amintim că Gheorghe Duțuc, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit, fără suflare, duminică dimineață, în zona Bisericii „Sf. Andrei”, din Burdujeni. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean „Sf. Ioan cel Nou”. Aici, medicii nu au putut decât să constate decesul, care a fost cauzat de stop cardio-respirator, provocat de temperaturile scăzute înregistrate în noaptea de sâmbătă spre duminică.
De înmormântarea bărbatului se va ocupa familia acestuia.

Proprietară a unui apartament cu 4 camere în București și „locuind” pe străzile Sucevei

Cazul „boschetarului cu vilă” nu este însă, din păcate, singular în municipiul Suceava. Lucica Mahulea este numele unei femei care, în urmă cu trei ani, putea fi zărită dormind pe gurile de canal din apropierea sediului Primăriei Suceava. În urma anchetei, asistenții social ai municipalității au constatat că femeia este căsătorită, are copii și un apartament cu patru camere în Capitală.
„Sunt oameni care vor efectiv să trăiască în stradă. Pe Lucica Mahulea am dus-o de cel puțin trei ori la București cu ambulanța. Nu o lăsam în gară, ci o predam la Spitalul

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: