Monografia Bisericii Sfântul Dumitru se lansează astăzi

 

La sala Dom Polski din Suceava va fi lansată azi, 14 decembrie, Monografia Bisericii Sfântul Dumitru din Suceava, realizată de pr. Justinian Remus Cojocar și pr. Prof. Vasile Demciuc.
Evenimentul, organizat de Asociația Culturală „Sfântul Mitropolit Dosoftei”, are loc în cadrul unei seri culturale, care va cuprinde și un program artistic a spus părintele Justinian Remus Cojocar pentru Radio „Trinitas”: „Programul serii va fi completat de un concert de colinde, sunt invitați mai mulți artiști, Corala Preoțească din Rădăuți, Grupul Folcloric Mugurașul, dar și corul de copii al Școlii Generale Nr. 1 din Suceava. Va avea loc și un recital de pian și vioară, doi tineri artiști suceveni care vor interpreta mai multe piese clasice precum și colinde”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: