Ziariștii vor fi și ei vaccinați împotriva gripei noi

 

Ministerul Sănătății s-a gândit că jurnaliștii reprezintă “o categorie de populație cu risc crescut de a contacta și de a răspândi virusul AH1N1”, de aceea a luat decizia să fie vaccinați începând de ieri și până pe 22 decembrie.
Jurnaliștii din presa locală, care doresc să se vaccineze, trebuie să se prezinte în perioada menționată, mai puțin sâmbăta și duminica, la sediul Direcției de Sănătate Publică Suceava, biroul 2007, având la ei actul de identitate și legitimația de presă.
Până ieri, datele DSP arată că au fost vaccinate în județ împotriva gripei noi 3059 persoane, 2661 de persoane fiind angajați din unități sanitare, 200 personal din structuri ale altor ministere, 168 elevi peste 16 ani și 30 elevi din școli postliceale.
Pentru prima etapă de vaccinare anti-AH1N1, DSP a primit 29500 doze vaccin Cantgrip; s-au distribuit în județ 16200 și au mai rămas 13300 doze, pentru medicii de familie care urmează să vaccineze bolnavii cronici.

Print Friendly, PDF & Email
Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: