Volei masculin, juniori I - La turneul semifinal

Echipa LPS Suceava are șanse reale de calificare

 

Voleiul este un joc cu tradiție la Suceava, de mai mult de patru decenii el fiind în prim-planul activităților sportive. Echipa fanion a orașului a avut și jucători proveniți din alte zone, dar și tineri din pepiniera proprie.
Și în prezent, lidera Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin CSMU LPS Suceava are în componență sportivi cum ar fi Sasu, Huțuleac, Giurcă, Orășanu, Chitic, jucători care au fost juniori în formația Liceului cu Program Sportiv. În lotul de seniori se află și acum un tânăr care s-a remarcat în echipa de juniori I a LPS Suceava, Cristian Cosovan.
Formația pregătită de fostul libero al grupării CSMU LPS Suceava, Vasile Moșuc, are șansa de a face parte din Seria A a Campionatului Național al juniorilor I, serie din care fac parte doar patru echipe, primele trei dintre ele la finalul sezonului putând participa la turneul semifinal. Juniorii de la LPS Suceava au pierdut două meciuri în fața celor de la VCM LPS Piatra Neamț și a celor de la CSȘ Constam Buzău și s-au impus în fața celor de la CSȘ Râmnicu Sărat.
„Este adevărat că am câștigat doar un singur meci, însă cele în care am cedat am jucat destul de bine. În majoritatea seturilor am pierdut pe final, lipsa de experiență a jucătorilor noștri fiind decisivă. Sunt convins că sportivii noștri vor progresa odată cu acumularea de jocuri în picioare, cum se spune.
Pentru că suntem doar patru echipe în serie, avem o șansă foarte bună de a merge la turneul semifinal, acolo unde tot acumularea experienței va conta” a declarat antrenorul echipei de volei masculin juniori I a LPS Suceava, Vasile Moșuc.
Din formația suceveană fac parte jucătorii: Cristian Cosovan, Andrei Airinei, Radu Prelipcean, Marius Gontariu, Tiberiu Grădinariu, Cosmin Buliga, Vasile Zaharia, Claudiu Locovei și Alexandru Nistor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: