Primarul Lungu le cere șefilor de asociații să nu facă politică

 

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, le-a cerut șefilor de asociații de proprietari să nu facă politică. Solicitarea a fost transmisă ieri, la ultima întâlnire lunară din acest an cu președinții structurilor în cauză, prilej cu care au fost analizate și s-au căutat soluții la problemele întâmpinate în cartierele urbei. Edilul-șef face acest demers după ce a declarat că are bănuieli și informații potrivit cărora unii dintre șefii asociațiilor de proprietari ar fi avut prestații de natură politică. Șeful administrației locale a reliefat că se simte deranjat de comportamentul celor în cauză, mai ales că, la rându-i, de 6 ani de când este la conducerea executivului, nu ar fi făcut decât să manifeste neutralitate și echidistanță în relațiile cu asociațiile. Dl Lungu le-a solicitat președinților respectivi reciprocitate, îndemnând la „bun-simț și respect”.
„Am auzit că mulți fac politică la asociațiile de proprietari. Așa cum eu sunt primar pentru toți sucevenii, dumneavoastră sunteți aleși să rezolvați problemele tuturor proprietarilor”, a declarat dl Lungu.
Recent, primarul anunța că-l va acționa în judecată pe unul dintre președinți, care ar fi spus că execuția la imobilul aflat în curs de anvelopare de la asociația pe care o conduce ar întârzia din cauză că șeful municipalității ar fi orientat banii spre acțiuni electorale. Ocupantul fotoliului din Areni a mai menționat că, la alegerile locale din vara lui 2004, aceeași persoană ar fi vehiculat că edilul-șef ar fi avut mari datorii la plata întreținerii apartamentului în care locuiește.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: